Cursussen 2020


TAO-Verwendag voor Vrouwen

Laatste kans: zaterdag 9 mei

Je leert jezelf in balans te brengen met zachte oefeningen uit de Healing Tao en de Tao de la Femme Lune. Deze chi kungs (energie-oefeningen) zijn speciaal afgestemd op het vrouwenlichaam en dragen ertoe bij dat je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten meer in balans komen. Ze maken je weer vloeibaar, zacht en yin. Stap uit het yange moeten, het presteren en alsmaar productief moeten zijn en ontmoet het yin in jezelf, je zachte kracht, je vloeibaarheid. Je laten omhullen door het diepe yin is een ware weldaad!

Maximaal 8 deelneemsters, vol is vol.

DE INGREDIËNTEN


  • Aspecten van de Deep Healing Chi Kung, een volgorde van oefeningen van bijna een uur, die gebruikt worden in Chinese ziekenhuizen bij chronische ziektes. Maakt je gebalanceerd en sterk.
  • Een sterke tantien (basis) bouwen met behulp van Tantien Chi Kung (konijn, kraanvogel, beer). Geeft een krachtig centrum waardoor je beter bij jezelf kunt blijven, minder prikkelgevoelig wordt en het zachte yin kunt toelaten.
  • De innerlijke glimlach, orgaanbalans, de drie bekkenbodempoorten, de vrouwelijke organen en het zijden hemd komen zoals altijd ook aan bod.
  • We sluiten af met een mooie meditatie.

LAATSTE DATUM


De laatste Tao-Verwendag wordt gegeven op deze zaterdag: 9 mei

VOOR vrouwen van elke leeftijd. Max. 8 deelneemsters
ERVARING Niet nodig, mag wel
NODIG Bamboe hitter à 17,50 (verkrijgbaar bij Harriët) voor huid en botten.
LOCATIE Studio Osteopathie Karssen, Veemarkt 200, Amsterdam
TIJDSTIP 10 tot 17 uur. Zelf lunch meenemen of halen.
PRIJS €80
OPGAVE Harriët, E: , 06 4645 8763.

DOCENTE

Sinds 2007 beoefen ik taoïstische chi kung en in 2012 ben ik als instructrice erkend door het Universal Healing Tao Institute van grootmeester Mantak Chia. In 2015 werd ik associate instructor in de Tao de la Femme Lune bij Fabienne Flamand. Hiernaast ben ik werkzaam als zelfstandig energetisch therapeut en heb ik een succesvolle internationale healingschool opgericht. Neem een kijkje op mijn websites:

www.taomoments.nl | www.harrietkroon.nl | www.divineplanhealingschool.org

* Restitutiebeleid
Door middel van je overboeking reserveer je jouw plek. Als je binnen veertien dagen voor de datum van een TAO-Verwendag besluit niet aan die dag mee te doen, ontvang je 50% van het dagtarief terug. Wanneer je afzegt binnen een week voor de datum van een TAO-Verwendag, kom je niet voor restitutie in aanmerking.

 

Eén op één les
Maatwerk speciaal voor jou

Wil je één of meerdere lessen die aan jouw specifieke wensen aanpast zijn? Neem privéles!

Prijzen:

  • €65,- per uur,
  • €75,- per vijf kwartier
  • €90,- per anderhalf uur
  • Alle prijzen zijn incl. BTW. 
  • Privélessen kunnen ook 's avonds worden genomen, je betaalt dan slechts €10,- extra.

Referenties op aanvraag.
Proberen? Neem vrijblijvend een proefles!
Afspraken & informatie Harriët Kroon, E: , M 06 4645 8763.
Afzeggingen: bij een afzegging binnen 48 uur voor een privé-les wordt €50,- in rekening gebracht. 

 

Met een eigen groepje
Of op het werk

Verzamel zelf een groepje, in onderling overleg bepalen we dan wat gaan doen, waar en hoe vaak. Kom met een idee en we gaan kijken hoe we het kunnen uitvoeren. Healing Tao (taoïstische chi kung) is ook heel geschikt voor op het werk, om te ontspannen en op te laden.

Afspraken & informatie
Harriët Kroon,
E:
M : 06 4645 8763.