HARRIËT KROON

Al tijdens m'n eerste proefles in januari 2007 greep de Healing Tao mij volledig. Sindsdien beoefen ik deze vitaliserende en helende vorm van lichaamswerk enthousiast en intensief. Getraind heb ik bij diverse inspirerende leraren, zoals natuurlijk grootmeester Mantak Chia, Fabienne Flamand, Michael Winn, Barry Spendlove, José Toirán en diverse Healing Tao teachers in Nederland, zoals Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Eva van der Plas en Arri Berghout. Ik ben gecertificeerd als Healing Tao Instructor en Le Tao de Femme Lune Associate Instructor, en geef cursussen, workshops en privélessen.

Eigen praktijk en healingschool

Naast TaoMoments heb ik een eigen praktijk als energetisch therapeut, www.harrietkroon.nl. Ik werk met het Hart van Smaragd Licht, dat direct uit de Bron komt en het hart opent. Verder verstrek ik op het individu toegesneden Hart van Smaragd essences en Licht Programma's.

Ook ben ik de draagster van het Divine Plan Healing Systeem, de oprichtster van de Divine Plan Healing School, www.divineplanhealingschool.org en channel van het Licht van Maria Magdalena.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten, healingen en healingtrainingen. Al mijn werk richt zich erop om jou in je blauwdruk, op jouw individuele pad en in je zachte kracht te zetten.

Mijn levensloop

Gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling zijn altijd interesses geweest. Via de studie Culturele Antropologie, de Post-Doctorale Opleiding Journalistiek en een carrière als journalist, eindredacteur en auteur, kreeg m'n leven een meer spirituele inhoud.

Langzaam maar zeker ben ik me ervan bewust geraakt dat een mens meer is dan de optelsom van fysiek plus ratio. Voor gezondheid en welzijn is een verbinding met het on(der)bewuste en 'het onzichtbare' essentieel. Mij interesseren daarom drijfveren, gevoelens, emoties, het individuele menselijke energieveld en onze relatie met de Bron. De vruchten van mijn interesses plus rijke levenservaring geeft ik graag door.

Contact: welkom@taomoments.nl / M 06 4645 8763

Zie ook: www.harrietkroon.nl en www.divineplanhealingschool.org