AANBOD - PRIVÉ-LES en BEGELEIDING

Eén op één les

Maatwerk speciaal voor jou

Komt het tijdstip van de lessen niet uit? Vind je 't niet fijn om in een vreemde groep aan te sluiten? Wil je één of meerdere lessen die aan jouw specifieke wensen aanpast zijn? Neem privéles! Wie heeft er tegenwoordig geen personal trainer? Als je wilt, krijg je oefeningen en meditaties mee naar huis, maar dit is absoluut niet noodzakelijk. Neem vrijblijvend een proefles!

Prijzen:

  • €65,- per uur,
  • €75,- per vijf kwartier
  • €90,- per anderhalf uur
  • Alle prijzen zijn incl. BTW. 
  • Privélessen kunnen ook 's avonds worden genomen, je betaalt dan slechts €10,- extra.

Referenties op aanvraag.

Neem vrijblijvend een proefles!

Afspraken & informatie Harriët Kroon, hallo@taomoments.nl, M 06 4645 8763.

Bij een afzegging binnen 48 uur voor een privé-les wordt deze in rekening gebracht.

Persoonlijke begeleiding

Vrijer, blijer, in je kracht

Naast TaoMoments heb ik een succesvolle praktijk als energetisch therapeut en spiritual teacher. Wil je groeien en bloeien, blijer en vrijer door het leven stappen? Loop je tegen innerlijke weerstand, emoties, patronen, besluiteloosheid of angst aan? Zoek je ondersteuning op je spirituele pad?

Als Elder van de Emerald Heart School of Enlightenment, Moeder van het Divine Plan Healing Systeem, Essence Practitioner en Light Program Practitioner, beschik ik over diverse manieren om je te ondersteunen. Met het Emerald Heart Licht en speciaal op jou toegesneden essences of healingen kun je alles uit je filteren wat je in de weg staat om in je ware potentie te stappen.

Ik coach je graag naar je ware zelf. Zie www.harrietkroon.nl en meer specifiek op http://harrietkroon.nl/hart-van-smaragd-licht/consulten/

Referenties op aanvraag.

Informatie en afspraken Harriët Kroon, 06 4645 8763 of hallo@taomoments.nl

Bij een afzegging binnen 48 uur voor een sessie wordt het uurtarief in rekening gebracht.